Prezervativ Secura Extra Fun 12pc

1,500 LEK

Prezervativë transparentë, me brinjë Extra Fun nga Prezervativët Secura. Me veshje me bazë silikoni dhe rezervuar. Pa erë dhe pa shije.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 04165250000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativë transparentë
Me brinjë për argëtim tepër intensiv
Me një shtresë me bazë silikoni
Pa erë dhe pa shije
Ribbed për argëtim tepër intensiv!
Prezervativë transparentë, me brinjë Extra Fun nga Prezervativët Secura. Me veshje me bazë silikoni dhe rezervuar. Pa erë dhe pa shije.

Gjatësia 180 mm, gjerësia nominale 52 mm.
12 copë.

Prezervativ Secura Extra Fun 12pc

1,500 LEK

Out of stock