Prezervativ Durex Natural 10cp

5,400 LEK

Prezervativët Durex Naturals janë të pajisur me një lubrifikant me bazë uji që është formuluar posaçërisht për vagjinën e ndjeshme. Lubrifikuesi është formuluar me 98% përbërës natyralë për një ndjesi komode. Këto prezervativë latex janë ultra të hollë dhe miqësorë për përdoruesit. Prezervativët Naturals janë po aq të hollë sa prezervativët Durex Thin Feel Classic dhe nuk kanë ngjyra dhe aromë artificiale. Ata gjithashtu janë testuar dermatologjikisht. Lubrifikant përbërës: Aqua, glicerinë, propanediol, çamçakëz ksantan, inulin, acid benzoik, oligosapenisid alfa-glukan, laktat kaliumi, acid laktik. Lexoni me kujdes udhëzimet në këtë paketë, veçanërisht nëse përdorni prezervativë për seks anal ose oral. Asnjë kontracepsion nuk mund t’ju mbrojë 100% nga shtatzënia, HIV ose sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Përdorni prezervativ vetëm një herë.

Availability: Në gjendje SKU: 3162708 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Durex Naturals janë të pajisur me një lubrifikant me bazë uji që është formuluar posaçërisht për vagjinën e ndjeshme. Lubrifikuesi është formuluar me 98% përbërës natyralë për një ndjesi komode. Këto prezervativë latex janë ultra të hollë dhe miqësorë për përdoruesit. Prezervativët Naturals janë po aq të hollë sa prezervativët Durex Thin Feel Classic dhe nuk kanë ngjyra dhe aromë artificiale. Ata gjithashtu janë testuar dermatologjikisht. Lubrifikant përbërës: Aqua, glicerinë, propanediol, çamçakëz ksantan, inulin, acid benzoik, oligosapenisid alfa-glukan, laktat kaliumi, acid laktik. Lexoni me kujdes udhëzimet në këtë paketë, veçanërisht nëse përdorni prezervativë për seks anal ose oral. Asnjë kontracepsion nuk mund t’ju mbrojë 100% nga shtatzënia, HIV ose sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Përdorni prezervativ vetëm një herë.

Prezervativ Durex Natural 10cp

5,400 LEK

In stock