Pompe Penisi Mr.Cock Automatic

6,900 LEK

Rrisni performances tuaj seksuale vetem pas disa aplikimeve, një rritje në fortesi dhe gjatësinë e penisit tuaj.Pompa e penisit është e lehtë për të kontrolluar dhe ju kursen pompimin manual! Kujdes: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

     Ngjyra: Blu
     Gjatësia: rreth 26 cm
     Diametri: përafërsisht 7 cm
     Fushëveprimi: rreth 20,5 cm

Availability: Në gjendje SKU: 55005213 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Rrisni performances tuaj seksuale vetem pas disa aplikimeve, një rritje në fortesi dhe gjatësinë e penisit tuaj.Pompa e penisit është e lehtë për të kontrolluar dhe ju kursen pompimin manual! Kujdes: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

     Ngjyra: Blu
     Gjatësia: rreth 26 cm
     Diametri: përafërsisht 7 cm
     Fushëveprimi: rreth 20,5 cm

Pompe Penisi Mr.Cock Automatic

Pompe Penisi Mr.Cock Automatic

6,900 LEK

In stock