Plug anal Inflatable Lux Fetish

8,600 LEK

Pompë e përshtatshme me 7 mënyra dridhjeje për fryrje me bateri (2 x AAA) Dizajn unik Ky produkt përmban lateks 2 x AAA (nuk përfshihet) Materiali: latex, plastikë ABS dhe PVC pa ftalate

Availability: Vjen së shpejti SKU: 700000257074 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pompë e përshtatshme me 7 mënyra dridhjeje për fryrje me bateri (2 x AAA) Dizajn unik Ky produkt përmban lateks 2 x AAA (nuk përfshihet) Materiali: latex, plastikë ABS dhe PVC pa ftalate

Plug anal Inflatable Lux Fetish

8,600 LEK

Out of stock