Panty me vibrim Tania Panthra

9,300 LEK

Lodra perfekte për çiftet. Vendosni vibratorin në dhomëzën e posaçme në tanga, vendosni tanga dhe jepni telekomandën partnerit tuaj. Në këtë mënyrë ju mund të shijoni kënaqësi të madhe diskrete kudo që të jeni, madje edhe në publik! Vibratori përmban 10 cilësime të dridhjeve (4 shpejtësi dhe 6 modele) që kontrollohen lehtë me telekomandën pa tela. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.
Availability: Në gjendje SKU: PAN004 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lodra perfekte për çiftet. Vendosni vibratorin në dhomëzën e posaçme në tanga, vendosni tanga dhe jepni telekomandën partnerit tuaj. Në këtë mënyrë ju mund të shijoni kënaqësi të madhe diskrete kudo që të jeni, madje edhe në publik! Vibratori përmban 10 cilësime të dridhjeve (4 shpejtësi dhe 6 modele) që kontrollohen lehtë me telekomandën pa tela. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.

Panty me vibrim Tania Panthra

9,300 LEK

In stock