Menge Penisi

2,800 LEK

Zgjatja e penisit me glans dhe venat e fryra.
Zgjeron penisin e tij.
Shumë fleksibël.
Ekstremisht i butë dhe fleksibël i këndshëm!
Zgjatësi penisi i bërë nga një material jashtëzakonisht i butë. Zgjeron penisin e tij me 2.5 cm. Me glans dhe venat e fryra – kadife butë nga ana e brendshme. Zgjatësi është këndshëm fleksibël dhe shtrirje.

Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e futjes 16.5 cm, 7 3.7 cm. Silikon.

Availability: Në gjëndje SKU: 05348030000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjatja e penisit me glans dhe venat e fryra.
Zgjeron penisin e tij.
Shumë fleksibël.
Ekstremisht i butë dhe fleksibël i këndshëm!
Zgjatësi penisi i bërë nga një material jashtëzakonisht i butë. Zgjeron penisin e tij me 2.5 cm. Me glans dhe venat e fryra – kadife butë nga ana e brendshme. Zgjatësi është këndshëm fleksibël dhe shtrirje.

Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e futjes 16.5 cm, 7 3.7 cm. Silikon.

Menge Penisi

2,800 LEK

In stock