Maske zeze

1,700 LEK

Për lojëra erotike sensuale.
Maska e zezë e parafabrikuar përshtatet në mënyrë të përkryer rreth kokës dhe fytyrës tuaj. Maska është e mbuluar në dantella delikate. Me një fjongo që mund të lidhet në pjesën e prapme të kokës. Kjo maskë me vrima për sytë është një aksesor ekstravagant. Ajo ju shndërron menjëherë në një joshëse misterioze që askush nuk do të jetë në gjendje t’i rezistojë…

Availability: Në gjendje SKU: 24802711001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për lojëra erotike sensuale.
Maska e zezë e parafabrikuar përshtatet në mënyrë të përkryer rreth kokës dhe fytyrës tuaj. Maska është e mbuluar në dantella delikate. Me një fjongo që mund të lidhet në pjesën e prapme të kokës. Kjo maskë me vrima për sytë është një aksesor ekstravagant. Ajo ju shndërron menjëherë në një joshëse misterioze që askush nuk do të jetë në gjendje t’i rezistojë…

Maske zeze

1,700 LEK

In stock