Kamzhik Feather Crop

1,800 LEK

E përsosur për çdo paralojë! Me këtë kamxhik të vogël, mund të bëni ndëshkime të lehta! Thjesht zgjidhni anën e djathtë dhe larg: Ju mund ta drejtoni pendën butësisht mbi lëkurë ose të shikoni për pika të gudulisura.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05409600000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

E përsosur për çdo paralojë! Me këtë kamxhik të vogël, mund të bëni ndëshkime të lehta! Thjesht zgjidhni anën e djathtë dhe larg: Ju mund ta drejtoni pendën butësisht mbi lëkurë ose të shikoni për pika të gudulisura.

Kamzhik Feather Crop

1,800 LEK

Out of stock