Gojez Fetish Fantasy

3,900 LEK

Ky set gag-topash me 4 pjesë përfshin një rrip të rregullueshëm të kokës dhe tre gag-topa të këmbyeshëm në madhësi S, M dhe L, duke e bërë atë gjithashtu një set tërheqës për njerëzit që kanë përvojë me gagging njëri-tjetrin. Çdo gag topi ka vrima për të marrë frymë. Çiftet duhet të fillojnë me gagën më të vogël të topit dhe gradualisht të shkojnë deri tek gagët më të mëdha derisa të arrijnë atë më të madhin. Gagët e topit mund të shkëmbehen shpejt dhe lehtë duke përdorur shtyllat e shtypit në shiritin e kokës.

Availability: Në gjendje SKU: 05406090000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky set gag-topash me 4 pjesë përfshin një rrip të rregullueshëm të kokës dhe tre gag-topa të këmbyeshëm në madhësi S, M dhe L, duke e bërë atë gjithashtu një set tërheqës për njerëzit që kanë përvojë me gagging njëri-tjetrin. Çdo gag topi ka vrima për të marrë frymë. Çiftet duhet të fillojnë me gagën më të vogël të topit dhe gradualisht të shkojnë deri tek gagët më të mëdha derisa të arrijnë atë më të madhin. Gagët e topit mund të shkëmbehen shpejt dhe lehtë duke përdorur shtyllat e shtypit në shiritin e kokës.

Gojez Fetish Fantasy

3,900 LEK

In stock