King Cock Elite 8 me Vibrim

18,900 LEK

Lëkurë e butë, bërthamë e fortë – dhe dridhje!
Vibratori i ripenisikueshëm, realist 8″ Vibrues + nga King Cock Elite është në një formë penisi jashtëzakonisht realiste dhe është bërë nga silikoni me densitet të dyfishtë që ndihet si lëkurë e vërtetë.

Availability: Në gjendje SKU: 05468280000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lëkurë e butë, bërthamë e fortë – dhe dridhje!
Vibratori i ripenisikueshëm, realist 8″ Vibrues + nga King Cock Elite është në një formë penisi jashtëzakonisht realiste dhe është bërë nga silikoni me densitet të dyfishtë që ndihet si lëkurë e vërtetë.

King Cock Elite 8 me Vibrim

18,900 LEK

In stock