Dildo Dr.Skin 7inch

4,500 LEK

Dr. Skin Glide 7 Inç Vetë Lubrifikues Dildo me Topa është një lodër realiste, vetë lubrifikuese që ka nevojë vetëm për pak ujë për t’u rrëshqitur! Rrëshqitja e lëkurës Dr. ka një bazë të fortë të filxhanit thithës që do të mbajë në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe është e pajtueshme me parzmore. E prodhuar nga TPE e sigurt për trupin, kjo lodër nuk përmban aroma, ftalate, parafina ose latex. Vetitë lubrifikuese janë të përkohshme. Do të zgjasë deri në 12 përdorime. Për ta pastruar, lajeni me sapun dhe ujë. Fshijeni dhe lëreni të thahet në ajër para ruajtjes. Përdorni produktin vetëm me lubrifikantë me bazë uji. Rekomandohet të filloni të përdorni lubrifikantë me bazë uji pasi vetitë lubrifikuese fillojnë të zvogëlohen. Vetë lubrifikues: i rrëshqitshëm kur është i lagur, vetëm shtoni pak ujë E detajuar për një pamje dhe ndjesi realiste Kupa e fortë thithëse dhe parzmoreja e unazës O janë të pajtueshme Bërë nga TPE i sigurt për trupin, nuk përmban aromë sintetike, phthalate, parafina ose latex Gjatësia 7 inç / 17,7 cm Gjerësia 1.75 inç / 4.4 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331598 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dr. Skin Glide 7 Inç Vetë Lubrifikues Dildo me Topa është një lodër realiste, vetë lubrifikuese që ka nevojë vetëm për pak ujë për t’u rrëshqitur! Rrëshqitja e lëkurës Dr. ka një bazë të fortë të filxhanit thithës që do të mbajë në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe është e pajtueshme me parzmore. E prodhuar nga TPE e sigurt për trupin, kjo lodër nuk përmban aroma, ftalate, parafina ose latex. Vetitë lubrifikuese janë të përkohshme. Do të zgjasë deri në 12 përdorime. Për ta pastruar, lajeni me sapun dhe ujë. Fshijeni dhe lëreni të thahet në ajër para ruajtjes. Përdorni produktin vetëm me lubrifikantë me bazë uji. Rekomandohet të filloni të përdorni lubrifikantë me bazë uji pasi vetitë lubrifikuese fillojnë të zvogëlohen. Vetë lubrifikues: i rrëshqitshëm kur është i lagur, vetëm shtoni pak ujë E detajuar për një pamje dhe ndjesi realiste Kupa e fortë thithëse dhe parzmoreja e unazës O janë të pajtueshme Bërë nga TPE i sigurt për trupin, nuk përmban aromë sintetike, phthalate, parafina ose latex Gjatësia 7 inç / 17,7 cm Gjerësia 1.75 inç / 4.4 cm

Dildo Dr.Skin 7inch

4,500 LEK

In stock