Dildo Dr.Skin Mr.Smith 7 Chocolate

3,500 LEK

Mjeku është brenda! Dildo Mr. Smith 7 inç me filxhan thithës është madhësia perfekte për ata që duan një gjatësi mesatare me një rreth të tepërt. Sculptshtë realisht i skalitur, me venat e hollësishme dhe cilësi të lëkurës. Topat e gjallë ju japin një kontroll të mirë për t’u mbajtur, pavarësisht nëse e përdorni z. Smith vetëm ose me një partner. Ky dong është 7 inç i gjatë me 5 inç bosht të futshëm dhe mat 2 inç në rreth në pikën më të gjerë.

Availability: Në gjendje SKU: BL-15446 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mjeku është brenda! Dildo Mr. Smith 7 inç me filxhan thithës është madhësia perfekte për ata që duan një gjatësi mesatare me një rreth të tepërt. Sculptshtë realisht i skalitur, me venat e hollësishme dhe cilësi të lëkurës. Topat e gjallë ju japin një kontroll të mirë për t’u mbajtur, pavarësisht nëse e përdorni z. Smith vetëm ose me një partner. Ky dong është 7 inç i gjatë me 5 inç bosht të futshëm dhe mat 2 inç në rreth në pikën më të gjerë.

Dildo Dr.Skin Mr.Smith 7 Chocolate

3,500 LEK

In stock