Pse një burrë do të vishte një pajisje virgjerie?

Share this post

Pse një burrë do të vishte një pajisje virgjerie?

 • Pse një burrë do të vishte një pajisje virgjerie?

Burri mesatar do të refuzonte menjëherë nocionin e veshjes së një pajisjeje të tillë, pasi ajo përfaqëson humbjen e diçkaje shumë të rëndësishme, si dhe të panevojshme dhe të pakëndshme. Por pas reagimit fillestar, disa meshkuj bëhen kuriozë. Burrat që mendojnë se mund të kenë një problem të lidhur me seksualitetin dhe/ose një natyrë të nënshtruar ndonjëherë do t’i shikojnë këto si një zgjidhje ose diçka emocionuese që mund t’i shtojë marrëdhënies së tyre. Sapo një burrë të kuptojë se veshja e pajisjes është krejtësisht vullnetare, kurioziteti mund të çojë në një provë.

 

Bazuar në reagimet nga klientët tanë, arsyet përfshijnë:

 • Nevojitet për të ndihmuar në rivendosjen e besimit në një marrëdhënie me gruan ose partnerin tuaj të jetës pas një humbjeje të vetëkontrollit.
 • Vetëmbrojtje për t’i rezistuar impulseve të padëshiruara për takime seksuale.
 • Kontrolli i problemeve të masturbimit kompulsiv.
 • Për të erëzuar martesën tuaj duke ia dorëzuar kontrollin e orgazmave tuaja partnerit tuaj.

 

Ndjenjat dhe ndjesitë që një mashkull mund të ketë nga veshja e një pajisjeje të tillë përfshijnë:

 • Fokus i ruajtur (më pak shpërqendrime seksuale)
 • Vetëbesimi (nuk duhet të shqetësoheni për t’i rezistuar tundimit)
 • Ndjenja e zgjimit të vazhdueshëm dhe të nivelit të ulët kur mendoni për gruan ose partnerin tuaj që mban çelësin
 • Më pak ëndrra që zgjojnë gjatë gjumit (pasi të mësoheni me të)
 • Humbje ose pakësim i arrogancës kur i keni dhënë çelësin dikujt që doni
 • Vetë-disiplinë dhe temperament më i madh
 • Aftësi më e madhe për të besuar veten dhe të tjerët
 • Më sipër nuk është një listë gjithëpërfshirëse dhe sigurisht jo çdo mashkull do t’i përjetojë të gjitha këto ndjenja dhe ndjesi.

 

A janë të dukshme pajisjet e dëlirësisë nën veshje?

Në përgjithësi, pajisjet janë shumë diskrete. Rekomandohen pantallona të gjera dhe pantallonat me ngjyrë të errët priren të jenë edhe më të mira. Nga të gjitha pajisjet plastike, Vice Mini dhe Standard, CB-6000S dhe CB-3000 janë më diskretet për shumicën e meshkujve.

Modelet e silikonit si Birdlocked dhe Dick Cage mund të jenë shumë diskrete për meshkujt që kanë plogështi adekuate në skrotum, përndryshe mund të jenë shumë të dukshme. Silikoni Bon-4 është pak më diskret në këtë drejtim. Megjithatë, materiali i butë dhe fleksibël mund të “kompresohet” me përdorimin e të brendshmeve të ngushta, gjë që ndihmon për ta bërë atë më diskrete.

 

Sa kohë duhet për t’u mësuar me veshjen e një pajisjeje të dëlirësisë mashkullore?

 

Do të ndryshojë nga njeriu në njeri, sigurisht. Fillimisht do të ndihet e vështirë, por pas një kohe pasi të gjendet përshtatja e duhur zakonisht nga disa orë deri në disa ditë do të bëhet më e natyrshme dhe do të bëheni gjithnjë e më pak të vetëdijshëm për këtë me kalimin e kohës. Madje mund t’ju duket e këndshme ta vishni shumicën e kohës, pasi do të ishte një kujtesë e vazhdueshme për partnerin tuaj, ose të paktën për seksualitetin tuaj.

Shumë meshkuj përjetojnë ereksione të dhimbshme gjatë natës gjatë ditëve të para të veshjes. Kjo ka tendencë të kalojë me kalimin e kohës (1-2 javë, zakonisht) pasi mendja rikualifikohet për të mos pasur ereksione gjatë gjumit.

 

Çfarë ndodh nëse kam një ereksion?

 

Teknikisht, ju nuk mund të keni një ereksion, megjithëse trupi juaj mund të përpiqet të prodhojë një të tillë. Ndërsa bëhet më e vështirë, do të shkaktojë rritje të presionit brenda pajisjes, gjë që do të dekurajojë ereksionin. Kur të jeni të vetëdijshëm, do të jeni në gjendje vetëm të eksitoheni, por jo plotësisht. Ereksionet gjatë natës janë pak më ndryshe, pasi mund të bëheni më të vështirë se sa mund të jeni zgjuar, dhe mund të jetë e dhimbshme derisa ereksioni të ulet ose derisa të hiqet pajisja.

 

Ënjtja normale që vjen me zgjimin mund të ushtrojë presion mbi pajisjen dhe në disa raste mund të shkaktojë plasaritjen e tubit. Nëse kjo ndodh, hiqni me kujdes pajisjen menjëherë dhe na kontaktoni për zëvendësim. Pastaj përqafoni veten pas shpine – jo çdo mashkull mund të ushtrojë një presion të tillë!

Sa kohë është e sigurt të veshësh një pajisje për dëlirësinë mashkullore?

Disa burra mund t’i mbajnë këto pajisje për javë, madje edhe muaj! Të tjerët mund të mos jenë në gjendje të zgjasin deri në një javë. Përvoja juaj do të diktojë se sa kohë mund të vishet. Por gjithmonë praktikoni sigurinë dhe bëni kujdes. Nëse bëhet e pakëndshme për t’u veshur, hiqeni atë për një ose dy ditë. Nëse planifikoni të vishni për më shumë se 10 ditë, duhet të merrni parasysh disa mënyra për të kulluar prostatën për ta mbajtur atë të shëndetshme. Në vend të derdhjes, ekziston një proces i quajtur “mjelje” i cili përfshin masazhimin e prostatës për të lejuar që lëngjet seminale të rrjedhin përmes penisit – në mënyrë efektive lëngje para ejakulimit – që nëse lihen vetëm për një kohë të gjatë mund të zhvillojnë baktere dhe të shkaktojnë probleme shëndetësore.

 

Mund të keni edhe disa probleme higjienike, p.sh. erë pas disa ditësh konsumim. Pastërtia është thelbësore, megjithëse mund të jetë e vështirë. Lani me sapun dhe ujë, shpëlajeni me dush sa më mirë të mundeni. Do të ishte e këshillueshme që të hiqni pajisjen çdo disa ditë për një pastrim të plotë përpara se te riaplikoni.

 

Si ta gjej përshtatjen e duhur?

 • Modelet e silikonit: Nuk ka shumë rregullime që mund të bëhen në një model silikoni pasi të jetë blerë artikulli (përveç përzgjedhjes së unazave Bon-4). Për Birdlocked do t’ju duhet të zëvendësoni të gjithë njësinë. Për Dick Cage, mund të porosisni një unazë me madhësi të ndryshme. Bon-4 ka katër unaza, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të gjeni një që do të funksionojë më mirë. Ju lutemi shikoni udhëzuesit tanë të përmasave për të ndihmuar në zgjedhjen e madhësisë së duhur të unazës
 • Modelet CB-X dhe Vice: Zakonisht kjo bëhet me provë dhe gabim. Së pari duhet të gjeni unazën më të vogël në të cilën mund të futeni, më pas të ngjiteni në një madhësi. Nëse unaza është shumë e vogël, lëkura e skrotumit do të mbërthehet dhe do të irritohet zakonisht brenda disa orësh. Nëse është shumë e lirshme, do të rrotullohet mjaft lirshëm, gjë që mund të rezultojë në disa përdredhje të pakëndshme, të paktën në disa modele. Sa i përket hapësirës, ​​aq pak sa 1/8″ mund të bëjë një ndryshim të madh. Shtrëngoni fillimisht, por shikoni testikujt tuaj nga afër për shenja të çngjyrosjes ose ftohtësisë. Nëse gjendet, hiqeni menjëherë dhe më pas provoni një ndarës pak më të madh. Duhet të keni kujdes që të mos përdorni një ndarës shumë të madh, përndryshe testikujt mund të tërhiqen, gjë që është po aq e dhimbshme sa një goditje në ijë! Në fund të fundit, do të gjeni kombinimin e duhur të unazave dhe ndarësve që do t’ju lejojnë ta mbani pajisjen rehat për disa ditë në të njëjtën kohë, ose më gjatë.

A mund të ngrihem për të urinuar ndërsa pajisja është e lidhur?

Teknikisht është e mundur, por jo e këshillueshme. Ju duhet t’i keni linjat e slotit tuaj të uratorit PAK të drejtë dhe penisi juaj duhet të mbushë tubin deri në fund. Nëse jo, ka të ngjarë të spërkatni në të gjithë vendin. Është më mirë të uleni ndërsa urinoni, për të gjithë të interesuarit. Gruaja juaj (nëse jeni i martuar) do t’ju dojë edhe më shumë për këtë. 🙂

 

Si ta mbaj të pastër pajisjen time të dëlirësisë mashkullore?

Një nga sfidat më të mëdha të të jetuarit të stilit të jetës së dëlirësisë mashkullore është mbajtja e pajisjes tuaj të dëlirësisë dhe penisit tuaj të pastër, pa erë dhe parandalimi i infeksioneve bakteriale dhe kërpudhore.

 1. Së pari: Çdo herë që urinoni: Përdorni një shishe të vogël plastike “flip spout” për të shpëlarë pjesën e brendshme të tubit me një përzierje prej 20% gargarë dhe ujë. Përdorni shpëlarjen e gojës më pak të shtrenjtë që përmban aromë nenexhiku dhe alkool. Pas larjes, pastroni pikat e mbetura me një copë të vogël tualeti ose një shtupë pambuku të madhe me majë të butë.
 2. Së dyti: Dush ditor/mëngjes.
 • Hapi i parë: Përdorni një pastrues me majë shkumë për të aplikuar larjen e foshnjës nga koka te këmbët e Johnson-it në një pastrues me majë shkumë dhe përpunojeni atë përgjatë pjesëve të brendshme. të tubit.
 • Hapi i dytë: përdorni një kufje dushi të drejtuar në një rrjedhë të ngushtë dhe pulsuese për të hedhur ujë në tub.
 • Hapi i tretë: lani nga jashtë të gjithë rrethin me zonën gjenitale me Baby wash.
 • Hapi i katërt: Thajeni gjithçka që mundeni me një peshqir; më pas përdorni një tharëse flokësh të vendosur në nxehtësi shumë të ulët ose pa nxehtësi për t’u tharë brenda tubit.
 • Hapi i pestë: përdorimi i vajit për fëmijë të tipit xhel në një aplikues me majë shkumë lyejeni lehtë majën e penisit dhe lart brenda tubit.
 • Hapi i gjashtë: Aplikoni një locion në topa dhe rreth kurthit ose unazës së testisit.

Sapo e keni shtuar këtë produkt në shportë:

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.