Vibratoret per klitorin

Share this post

Vibratoret per klitorin

Me mijëra mbaresa nervore në klitoris, lidhja midis tij dhe një orgazme që shkatërron tokën është më e ngushtë nga sa e kuptojnë shumë gra – dhe këtu vibratorët e klitës shkëlqejnë përtej gjithë të tjerëve.

Të njohura gjithashtu si stimulues të klitës ose masazhues të klitorit, këto mrekulli të vogla fokusohen në qendrën tuaj të mirëfilltë të kënaqësisë, duke ju lejuar të dilni më shpejt dhe më lehtë nga sa keni ëndërruar ndonjëherë.

Bonusi? Ju nuk jeni të kufizuar në një stil ose dizajn të vetëm me këtë lloj vibrator. Stimuluesit dhe masazhuesit e klitit mund të përfshijnë:

 • Vipat e plumbave
 • Vibratorët e vezëve
 • Vibratorët e gishtave
 • Masazhues me shkop
 • Vibratorët e brekëve
 • Lodra thithëse klitoriale
 • Vibratorë fluturash

Çfarë është një vibrator i klitit?

E thënë thjesht, një vibrator i klitës, simulator i klitës ose masazhues i klitës është një lodër seksi që stimulon drejtpërdrejt klitorisin tuaj, ndërkohë që fole rehat kundër vulvës tuaj.

1.Vibratorët e klitës: janë të disponueshëm në një gamë të gjerë madhësish, formash dhe stilesh — dhe këtu hyn në lojë preferenca juaj personale.

2. Vibratorët e plumbave: Foto nga afër me rozë e lehtë Vibratori i gishtit i ripenisikueshëm Adam & Eve, vibratorët e vezëve dhe vibratorët e gishtave janë të vegjël, të matur dhe shpesh shumë të qetë. Ata janë të përsosur për të mbajtur kënaqësinë tuaj për veten tuaj, pa lënë dikë tjetër të dijë se çfarë jeni duke bërë

3. Masazhuesit me shkop: Pamje nga afër e masazhuesit Le Wand me shtojca, si shkop magjik Hitachi, priren të jenë shumë më të mëdha dhe më të zhurmshme në krahasim. Ato nuk janë domosdoshmërisht të dizajnuara për maturi, por mund të ofrojnë orgazma të mëdha, të fuqishme dhe shpesh dërrmuese. Disa përfshijnë bashkëngjitje për metoda të ndryshme stimulimi dhe përdorimi.

4. Vibratorët e pantallonave: Fotografia e brekëve Nu Sensuelle Pleasure me vibrator dhe telekomandë shpesh përbëhen nga pak më shumë se një atmosferë plumbi që rrëshqet në një xhep të veçantë të qepur në pjesën e poshtme të të brendshmeve speciale, megjithëse disa janë të dizajnuara për t’u mbajtur kundër klitorisit tuaj duke përdorur çdo palë veshje të brendshme. veshje të brendshme që zotëroni.

5. Vibratorët e thithjes klitoriale: Pamje e ndarë e rozës së nxehtë LELO SONA 2 Cruise që tregon anët e përparme dhe të pasme (aka: ‘thithësit e klitorit’) si vibratori i trëndafilit janë një stil relativisht i ri masazhuesi i klitës që është shfaqur vitet e fundit falë mrekullive të teknologjisë dhe për shumë gra, ato japin Graalin e Shenjtë të orgazmave. Duke përdorur valë zanore, presion, apo edhe fryrje ajri, këta stimulues të klitës vendosin të gjithë fokusin në klitorisin tuaj, shpesh duke imituar kunilingusin realist. Shumë gra raportojnë orgazma më të shpejta dhe më të fuqishme kur i përdorin ato.

Pavarësisht se çfarë lloj stimulimi të klitës ose vulvës preferoni, ekziston një vibrator i përsosur i klitës për këdo që kërkon të shtojë pak magji në jetën e tyre seksuale.


  • Si të përdorni një vibrator të klitit

Mënyra më e thjeshtë për të përdorur një masazhues ose stimulues klitori është ta vendosni kundër klitorisit dhe ta ndizni. Është me të vërtetë kaq e thjeshtë.

Përdorimi i lubrifikantit gjithashtu mund ta bëjë përvojën më të këndshme në varësi të llojit te vibratorit dhe përdorimit të tij të synuar.

Por si me të gjitha gjërat seksi dhe argëtuese, ka shumë mënyra për të luajtur.

Mënyra se si e përdorni një vibrator të klitës varet nga lloji që zgjidhni dhe kur dhe si luani me të.


  • Vibratorët e gishtave, vezëve dhe plumbave zakonisht mbahen në dorë me majën e vendosur direkt kundër klitës suaj, megjithëse ato mund të vendosen kudo në vulvë tuaj për ndjesi të ndryshme. Vibratorët e plumbave gjithashtu mund të vishen në të brendshmet tuaja si çdo vibrator tjetër për brekë.


  • Masazhuesit me shkop, si Hitachi, janë më të mëdhenj – dhe shpesh më të rëndë. Mbani dorezën dhe shtypni kokën kundër vulvës gjatë përdorimit. Ju mund të shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me klitorisin tuaj nëse stimulimi është shumë i fuqishëm për ju, duke u fokusuar diku tjetër në vulvën tuaj. Ju madje mund ta shpërndani më tej ndjesinë duke vendosur një peshqir midis vulvës tuaj të zhveshur dhe shkopit për të ulur intensitetin.

 

  • Thithësit si lodra e seksit trëndafili mund ose nuk mund të jenë pa duar, në varësi të llojit që zgjidhni. Hapja është projektuar që të përshtatet rreth klitorisit tuaj duke përdorur presionin dhe thithjen e lodrës për të qëndruar fort rreth klitorit tuaj derisa ta tërhiqni atë. Disa lodra seksuale që thithin klitorin “fiksohen” në klitoris në mënyrë më efektive me shtimin e lubrifikantit personal.


  • Vibratorët e fluturave zakonisht përdorin një parzmore për kënaqësi pa duar. Të dizenjuara për t’iu ngjasuar adashit të tyre, fluturat zakonisht kanë krahë që stimulojnë të gjithë vulvën tuaj, ndërsa “antena” fokusohet drejtpërdrejt në klitorisin tuaj.

Çdo atmosferë e klitës që vjen me një telekomandë mund të përdoret për lojëra solo ose partnere.


  • Si të përdorni një vibrator për masturbim:

Përdorimi i një stimuluesi klitorial për masturbim është një nga përdorimet e tij më të zakonshme.

Në shtratin tuaj, në një vaskë, ose kudo tjetër ku mund të jeni vetëm dhe të rehatshëm është një vend i mrekullueshëm për të përdorur një vibrator klitorial sa herë që të bie humori.

Siç e përmendëm më herët, lloji i masazhuesit të klitës që përdorni do të varet nga situata juaj dhe mënyra se si ju pëlqen të dilni, por mënyra se si e përdorni varet tërësisht nga dizajni i tij.

Për ata që nuk duan që bota të dijë se çfarë po bëjnë, kërkoni diçka të vogël dhe të qetë, të tillë si një vibrator gishti, plumb ose një thithës klishe. Nëse vëreni se vibratori juaj i preferuar është paksa shumë i zhurmshëm, ka mënyra për ta bërë atë të funksionojë më qetë.

Të pëlqen të zbresësh në vaskë apo dush? Zgjidhni një lodër që është e papërshkueshme nga uji – dhe e qetë. Shumë vibratorë thithës të klitës janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji, kështu që ju mund t’i merrni në banjë për disa lojëra solo me ujë.

Nëse keni nevojë për shumë fuqi dhe stimulim direkt kundër klitorisit, masazhuesit me shkop janë idealë. Megjithatë, ato janë shpesh të zhurmshme dhe mund të bëhen dërrmuese shpejt. Vendosja e një peshqiri mbi vulvë tuaj për të reduktuar ndjesitë mund t’i bëjë ato më të menaxhueshme nëse bëhen shumë intensive.

Për masturbim pa duar, vibratorët e fluturave, stimuluesit e klitorit me telekomandë dhe brekët vibruese mund të përdoren me braktisje – në disa raste, edhe në publik nëse janë mjaftueshëm të qetë.

Shumë vibratorë të klitorit janë mjaft të sigurt sepse shpesh janë bërë prej silikoni me cilësi të lartë ose plastike ABS – dy nga materialet më të sigurta të lodrave seksi në treg.


 


Sapo e keni shtuar këtë produkt në shportë:

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.