SFIDA E POZICIONEVE SEKSUALE: KURRË NUK KAM…?

Share this post

SFIDA E POZICIONEVE SEKSUALE: KURRË NUK KAM…?

Gjithmonë e njëjta rutinë? Dorë për zemër, të gjithë e dimë këtë: i njohuri është shpesh tundues. Ti e di se çfarë ke dhe çfarë merr. Edhe gjatë seksit. Mjaft e rehatshme, por gjithashtu mund të bëhet e mërzitshme shpejt. E vërtetë për moton “Kurrë nuk kam…” Ne ju sfidojmë të thyeni rutinën e dashur dhe të mbani një qëndrim. Për çfarë? Ne ju tregojmë gjashtë pozicione seksuale që do ta bëjnë pulsin tuaj të rrahë më shpejt.

 • Loja Shell: Lustroni perlën tuaj

Të pëlqen komode? Pastaj ky solo është vetëm gjëja:

 1. Shtrihuni rehat në shpinë. Shtrijini këmbët dhe mbyllini ato në mënyrë që buzët e jashtme të vulvës të mbulojnë klitorisin tuaj.
 2. Tani formësoje dorën si një guaskë të vogël kërmilli dhe vendose pëllëmbën e lakuar mbi vulvën tënde.Tani vjen shkelmuesi.
 3. Ngrije legenin dhe tërhiq gjunjët drejt kraharorit, si një pako e vogël. Tani kryqëzoni këmbët dhe shtypni gjunjët së bashku. Tani mund ta lëvizësh legenin lart e poshtë, ndërsa palma qëndron mbi vulvën. Ju përcaktoni shpejtësinë dhe presionin.
 • Për sirenat e ujit: Sirena e eksituar

Ky pozicion do t’i bëjë ëndrrat tuaja të lagura realitet:

 1. Bëni një banjë të ngrohtë dhe rrëshqitni në vaskë. Për “Sirenën e eksituar”, i gjithë trupi juaj duhet të mbulohet me ujë.
 2. Vendoseni vulvinën në ujë poshtë rubinetit dhe ngrini këmbët. Tani mund ta lini ujin të rrëshqasë mbi vulvën tuaj dhe ta stimuloni atë me ujin e rrjedhshëm që është më i rehatshëm për ju.

Keshille pro: Alternimi midis ujit të ngrohtë (vëmendje, jo shumë të nxehtë!) dhe ujit të ftohtë mund të jetë veçanërisht pikante. Ju gjithashtu mund të përdorni me lojë intensitetin e ujit për t’u dorëzuar plotësisht në ngrohtësinë e këndshme të ujit.

 • Kalërim i egër solo: Vulva Kalërim

Për të gjithë ata që duan të mbajnë frerët në duart e tyre:

 1. Për këtë udhëtim ju duhet një karrige me shpinë. Përveç kësaj, kapni një jastëk që e vendosni në sedilje dhe vendosni një peshqir mbi të, nëse është e nevojshme.
 2. Ulu në shpinë në karrige, d.m.th. prapanica të preke stomakun. Filloni duke lëvizur legenin dhe duke fërkuar vulvën tuaj ngadalë ose intensivisht kundër jastëkut – në varësi të shijes suaj!

Këshillë pro: Ju gjithashtu mund të mbani në pjesën e pasme të karriges për të rritur presionin.

 • Gjithçka nën kontroll: Stimulim intensiv me forceps

Për të gjithë ata që kanë dashur të zhyten në botën e Kama Sutra për një kohë të gjatë: The Pliers është një pozicion seksual sfidues dhe veçanërisht intensiv për të gjithë të përfshirët:

 1. Personi i shtrirë poshtë shtrihet në anën e tij, gjysma në stomak. Në mënyrë të preferueshme në një sipërfaqe të ngritur, p.sh. një divan ose shtrat.
 2. Personi me penis qëndron në një mushkëri të lehtë pas personit gënjeshtar në mënyrë që vithet të jenë në të njëjtën lartësi. Tani ajo kap këmbën e sipërme të personit gënjeshtar, e ngre atë dhe depërton në të.
 3. Për të parandaluar që personi gënjeshtar të largohet, personi në këmbë mund të shtypë pjesën e sipërme të trupit kundër sipërfaqes dhe kështu ta stabilizojë atë.

Këshillë pro: Duke alternuar tensionin e muskujve dhe relaksimin e vulves ose anusit, personi i shtrirë më poshtë gjithashtu mund të bëhet aktiv dhe të stimulojë partnerin në një mënyrë të synuar.

 • Këtu këmbët tuaja digjen (me epsh): Këmbët e nxehta bretkocë

Tani po bëhet vapë! Ky pozicion është veçanërisht i mirë për stimulimin e pikës G, por kërkon edhe qëndrueshmëri:

 1. Për këtë pozicion, personi i parë shtrihet në një tavoline me pjesën e sipërme të trupit, në stomak.
 2. Personi me penis qëndron pas tij dhe i shtrin këmbët e tij të tendosura larg njëra-tjetrës. Kështu që këmbët e personit 1 janë në mes.
 3. I pari, personi gënjeshtar tani i përkul këmbët dhe i ngre lart. Personi në këmbë kap këmbët/kyçet e këmbës dhe depërton në to.

Bakshish pro (për njerëzit fleksibël): Për më shumë intensitet, personi i shtrirë mund të përpiqet t’i mbështjellë këmbët prapa rreth ijëve të personit që qëndron pas tyre.

 • Ky gjarpër të mbështjell rreth gishtit: Kobra që ngrihet

Pozicioni optimal për ata që e pëlqejnë atë ekzaltues dhe të gjallë:

 1. Personi me penis ulet në buzë të divanit ose krevatit me këmbët e tij të ndara. Këmbët e prekin fort tokën. Për një pozicion më të rehatshëm, ajo mund të mbështetet dhe të mbështetet në bërrylat e saj.
 2. Personi i dytë ulet në shpinë midis këmbëve të personit të parë që hyn në të. Personi i dytë i shtrin këmbët gjatë gjithë kohës.
 3. Tani personi sipër mund të fillojë të lëvizë lart e poshtë ose të anojë legenin para e mbrapa. Me duart e saj, ajo mund të mbështetet edhe në kofshët e personit të ulur poshtë.

Këshillë pro: Mund të bëhet shpejt rraskapitëse për personin e sipërm. Mënyra më e mirë për personin që është ulur poshtë për të ndihmuar është të mbajë vithet e tjetrit dhe t’i lëvizë lart e poshtë.


Sapo e keni shtuar këtë produkt në shportë:

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.

No fields found, please go to settings & save/reset fields