Set anal six in a row

9,600 LEK

Çdo dildo mrekullisht e lëmuar dhe e fortë është bërë nga silikoni që ka një sipërfaqe të butë prej kadifeje për futje të lehtë. Çdo dildo është gjithashtu fleksibël dhe i përkulur që do të thotë se mund të përshtatet në mënyrë të përsosur me trupin dhe lëvizjet e tij.

Availability: Në gjendje SKU: 50039380000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set dildo me 6 pjesë në ngjyra pastel
Përmasa dhe pesha të ndryshme
Çdo dildo ka një filxhan thithës të fortë
Të gjitha dildot janë të përkulura dhe fleksibël
Silikoni i butë prej kadifeje
Ato mund të përdoren në mënyrë vaginale dhe anale
Trajnim shtrirjeje me 6 nivele
E përputhshme me rripin
Set Dildo për kënaqësinë vaginale/anale dhe stërvitjen streçing. Seti i trajnimit me 6 pjesë, Gjashtë me radhë nga You2Toys ka 6 dildo me ngjyra të ndryshme pastel. 6 dildot kanë gjithashtu madhësi dhe pesha të ndryshme:
Dildo jeshile: gjatësia totale 12 cm, gjatësia e futjes 11,5 cm, Ø max. 1.8 cm, pesha 35 g.
Dildo e verdhë: gjatësia totale 13,2 cm, gjatësia e futjes 12,4 cm, Ø max. 2.3 cm, pesha 67 g.
Dildo vjollcë: gjatësia totale 13,7 cm, gjatësia e futjes 13 cm, Ø max. 2,5 cm, pesha 82 g.
Dildo portokalli: gjatësia totale 14,7 cm, gjatësia e futjes 14 cm, Ø max. 2.8 cm, pesha 107 g.
Dildo blu: gjatësia totale 16 cm, gjatësia e futjes 15 cm, Ø max. 3.2 cm, pesha 154 g.
Dildo rozë: gjatësia totale 17 cm, gjatësia e futjes 16 cm, Ø max. 3,7 cm, pesha 223 g.

Çdo dildo mrekullisht e lëmuar dhe e fortë është bërë nga silikoni që ka një sipërfaqe të butë prej kadifeje për futje të lehtë. Çdo dildo është gjithashtu fleksibël dhe i përkulur që do të thotë se mund të përshtatet në mënyrë të përsosur me trupin dhe lëvizjet e tij. Çdo dildo ka një filxhan thithës të madh që e bën atë të shkëlqyeshëm për lojën anale sepse e ndalon atë të rrëshqasë shumë larg. Kupa e thithjes ngjitet gjithashtu në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe bën të mundur argëtimin pa duar. Këto dildo mund të përdoren gjithashtu me rripa dhe parzmore, falë thithësve të tyre.

Silikoni, PU.

Set anal six in a row

9,600 LEK

In stock