Pranga Spreader Bar

4,800 LEK

Shufër përhapëse e fortë me prangat dhe prangat e këmbës që mund të ngjiten në secilin fund. Prangat prej lëkure të imituara të përfshira janë butësisht të mbushur dhe mund të rregullohen me fiksuesit e lidhjes dhe të lakut. Shufra përhapëse 40 cm, zinxhiri i lidhjes 10 cm.

Availability: Në gjëndje SKU: 24928491001 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Shufër përhapëse e fortë me prangat dhe prangat e këmbës që mund të ngjiten në secilin fund. Prangat prej lëkure të imituara të përfshira janë butësisht të mbushur dhe mund të rregullohen me fiksuesit e lidhjes dhe të lakut. Shufra përhapëse 40 cm, zinxhiri i lidhjes 10 cm.