Stciker per thithat

700 LEK

Bëhu e bukur për të! Zbukurojeni veten me ngjitëse thithkash të zeza, në formë ylli, dhe do e joshni atë në një mënyrë që as nuk e keni menduar. DHE decorates herself for HIM!
Pack of 2 nipple stickers made of black rhinestones in a star pattern. Ø approx. 1.5 cm. Material: acrylic.o surprizohesh dhe vetë me rezultatin! Paketë me 2 ngjitëse. Ø 1,5 cm.

Availability: Në gjendje SKU: 07708760000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bëhu e bukur për të! Zbukurojeni veten me ngjitëse thithkash të zeza, në formë ylli, dhe do e joshni atë në një mënyrë që as nuk e keni menduar. Do surprizohesh dhe vetë me rezultatin! Paketë me 2 ngjitëse. Ø 1,5 cm.

Stciker per thithat

Stciker per thithat

700 LEK

In stock