Plug anal BOOTIE FEM Rose

3,700 LEK

PINA PHISHTE PËR PRONARËT E VULVËS
Falë madhësisë së tij të vogël, majës së përkulur dhe materialit prej silikoni prej kadifeje, BOOTIE FEM është priza ideale e prapanicës për pronarët e vulvës—me ose pa përvojë anale.

Availability: Në gjëndje SKU: 25600 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

PINA PHISHTE PËR PRONARËT E VULVËS
Falë madhësisë së tij të vogël, majës së përkulur dhe materialit prej silikoni prej kadifeje, BOOTIE FEM është priza ideale e prapanicës për pronarët e vulvës—me ose pa përvojë anale. Ai gjithashtu shton ARGËTIM gjatë seksit për dy persona duke e bërë kanalin vaginal të ndihet më i vogël, duke ju çuar ju dhe partnerin tuaj në kulme intensive që të lënë pa frymë.

ÇFARË ËSHTË KAQ VEÇANTË RRETH FEMËR BOOTIE?
BOOTIE FEM është një prizë anale e krijuar posaçërisht për njerëzit me vulvë, e formuar për t’u veshur gjatë penetrimit të njëkohshëm vaginal. Çfarë e veçon atë? Lodra ka një bazë asimetrike, me një skaj më të shkurtër se tjetri, gjë që e pozicionon me saktësi lodrën për të lejuar depërtimin e lehtë dhe të njëkohshëm vaginal. Forma e afrueshme e tulipanit të kësaj prize të prapanicës femër qëndron gjithashtu si një simbol për kënaqësinë e lulëzimit!

ÇFARË MUND TË BËJË VËRTETË MIRË TAPI ANAL FEM BOOTIE?
Shumë mbaresa nervore të vendosura brenda dhe rreth anusit janë tepër të ndjeshme ndaj presionit dhe shtrirjes. Sa më shumë prej tyre të stimulohen në rrugën drejt orgazmës, aq më intensive do të jetë kulmi aktual. Gjithashtu, nëse e mbani spinën analisht gjatë penetrimit vaginal, presioni indirekt nga BOOTIE FEM do ta drejtojë penisin ose lodrën drejt në pikën G. Rezultati është një orgazmë e shkëlqyer e gjithanshme, e përmirësuar nga stimulimi anal.

Plug anal BOOTIE FEM Rose

3,700 LEK

In stock