Parfum me feromone Pheromone Beast Parfum Man

7,500 LEK

Pavarësia dhe vendosmëria mishërohen nga PheroStrong feromon Beast for Men. Një odë e vërtetë për lirinë e pastër mashkullore, ajo është bërë për të gjithë ata që nuk do të ndikohen nga asnjë rregull.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 321000097055 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pavarësia dhe vendosmëria mishërohen nga PheroStrong feromon Beast for Men. Një odë e vërtetë për lirinë e pastër mashkullore, ajo është bërë për të gjithë ata që nuk do të ndikohen nga asnjë rregull. Ju mund të bëni një ndikim dhe të tregoni se jeni të fuqizuar për të bërë lëvizje të guximshme. aromë aromatike, drunore e përshtatshme për të gjithë zotërinjtë që mendojnë në mënyrë të pavarur, e përshtatshme për veshjen e përditshme dhe për eventet e mbrëmjes Bëhuni gati për aromën e veçantë të limonit dhe nenexhikut të freskët, që do t’ju befasojë me harmoninë e tyre të ndërsjellë që në fillim. Shumë shpejt ato zëvendësohen nga një kombinim i specit pikant me xhenxhefil dhe lule të bardha jasemini. Përvoja dehëse plotësohet me aromat ngrohëse të drurit të sandalit me kokrra kedri dhe tonka. Nota e sipërme limon, nenexhik Nota e zemrës: piper pikant, xhenxhefil, jasemini Nota bazë: dru sandale, dru kedri, tonka

Parfum me feromone Pheromone Beast Parfum Man

7,500 LEK

Out of stock