Mini Vibrator Panty Teazers

6,900 LEK

Ky mini vibrator është i përsosur për t’u veshur gjatë një takimi emocionues. Vibratori është tërësisht prej silikoni i cili është shumë i butë dhe fleksibël në prekje.

Availability: Në gjendje SKU: TEA015 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky mini vibrator është i përsosur për t’u veshur gjatë një takimi emocionues. Vibratori është tërësisht prej silikoni i cili është shumë i butë dhe fleksibël në prekje. Ka një lartësi të rrumbullakët në krye për stimulim shtesë të klitorisit. Lodra ka 12 cilësime vibrimi që mund t’i përdorni me butonin e shtypjes në vetë lodrën. Sigurisht që çdo cilësim mund ta përdorni edhe me telekomandë. Për shembull, jepini telekomandën partnerit tuaj dhe lëreni të kontrollojë kënaqësinë tuaj! Lodra kompakte përshtatet në mënyrë të përkryer në brekët tuaja, kështu që mund ta mbani kudo.

Mini Vibrator Panty Teazers

6,900 LEK

In stock