Menge Penisi Chrystal Skin Penis Sleeve me vibrim

4,500 LEK

Menge penisi transparente, qe i jep penisit me shume trashesi. Me vena dhe testikuj,eshte i pajisur gjithashtu dhe me nje zgjatim: 5cm dhe nje hapesire per nje minivibrator te levizshem. Gjatesia totale e zgjatuesit: 23cm, thellesia e depertimit: 15cm, diametri: 3cm. Materiali: TPE. Eshte e nevojshme dhe perdorimi i baterive.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05842400000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Menge penisi transparente, qe i jep penisit me shume trashesi. Me vena dhe testikuj,eshte i pajisur gjithashtu dhe me nje zgjatim: 5cm dhe nje hapesire per nje minivibrator te levizshem. Gjatesia totale e zgjatuesit: 23cm, thellesia e depertimit: 15cm, diametri: 3cm. Materiali: TPE. Eshte e nevojshme dhe perdorimi i baterive.

Menge Penisi Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro

Menge Penisi Chrystal Skin Penis Sleeve me vibrim

4,500 LEK

Out of stock