Masturbator me vibrim

25,000 LEK

Ky masturbues realist në optikat e bustit josh penisin në ëndrra realiste të masturbimit. Të pasmet e trasha ju ftojnë të zgjateni në të, ndërsa hapjet e vaginës dhe anusit ndjehen si origjinale. Për çdo adhurues të pozicionit të qenit dhe me vibrobullet shtesë të bërë gjithashtu për të dridhur në një mënyrë emocionuese, ky masturbator shkakton një zjarr të vërtetë. Pastrimi është shumë i pakomplikuar, thjesht larja është motoja këtu.

Availability: Në gjendje SKU: 05447950000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky masturbues realist në optikat e bustit josh penisin në ëndrra realiste të masturbimit. Të pasmet e trasha ju ftojnë të zgjateni në të, ndërsa hapjet e vaginës dhe anusit ndjehen si origjinale. Për çdo adhurues të pozicionit të qenit dhe me vibrobullet shtesë të bërë gjithashtu për të dridhur në një mënyrë emocionuese, ky masturbator shkakton një zjarr të vërtetë. Pastrimi është shumë i pakomplikuar, thjesht larja është motoja këtu.

Masturbator me vibrim

25,000 LEK

In stock