-30%

Egg vibrating

7,140 LEK

Një lodër perfekte për ato momente të veçanta! Për një shkëndijë shtesë mes jush dhe partnerit tuaj, dorëzoni kontrollet dhe arrini në kulmin tuaj. Kjo vezë ju jep dridhje të thella në mënyrë që të mund ta goditni atë pikë G ose ta përdorni për stimulimin e klitorit gjatë paralojës suaj.

Availability: Në gjendje SKU: 140026 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një lodër perfekte për ato momente të veçanta! Për një shkëndijë shtesë mes jush dhe partnerit tuaj, dorëzoni kontrollet dhe arrini në kulmin tuaj. Kjo vezë ju jep dridhje të thella në mënyrë që të mund ta goditni atë pikë G ose ta përdorni për stimulimin e klitorit gjatë paralojës suaj. Dizajni është i hollë, lehtësisht i futshëm dhe hiqet pa mundim për shkak të vargut të tij të marrjes. Paketimi përfshin një vibrator, telekomandë, kabllo USB penisikimi dhe një manual përdorimi. Përdoreni me lubrifikantin tuaj të preferuar me bazë uji dhe shpëlajeni me ujë dhe sapun pas përdorimit.

Egg vibrating

7,140 LEK

In stock