Egg Vibrating Teazers

5,200 LEK

Kjo vezë e zezë vibruese është e përkulur, rezistente ndaj spërkatjes, e ripenisikueshme dhe e lehtë për t’u përdorur me telekomandën me valë. Materiali silikoni ndihet i butë në lëkurën tuaj për një përdorim të rehatshëm.

Availability: Në gjendje SKU: TEA001 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo vezë e zezë vibruese është e përkulur, rezistente ndaj spërkatjes, e ripenisikueshme dhe e lehtë për t’u përdorur me telekomandën me valë. Materiali silikoni ndihet i butë në lëkurën tuaj për një përdorim të rehatshëm. 10 cilësimet e dridhjeve rregullohen lehtësisht me butonin e shtypjes në vetë vezën ose me telekomandën me valë. Telekomanda ka një rreze veprimi prej 20 metrash. Veza vibruese është rezistente ndaj spërkatjes dhe mund të përdoret në kombinim me lubrifikant me bazë uji.

Egg Vibrating Teazers

5,200 LEK

In stock