-30%

Vibrator gishti Evolved

7,070 LEK

Bëjini vetes një dorë fituese me këtë atmosferë me dy motorë që rrëshqet mbi gishtin tuaj për t’i dhënë kohës së lojës solo një avantazh vibrues. Përkëdheli dy pika të nxehta në të njëjtën kohë me boshtin e gishtit masazhues që jep dridhje të fuqishme të brendshme dhe boshtin e fuqishëm klitoral të dedikuar për zonën tuaj kryesore erogjene. Çdo motor funksionon në mënyrë të pavarur, duke rrotulluar deri në 8 shpejtësi dhe funksionon, edhe nën ujë, pasi kjo lodër është plotësisht e zhytur. Me fleksibilitet për të lëvizur me trupin tuaj dhe një dorezë ergonomike që ju lejon të përdorni me lehtësi panelin e kontrollit me 2 butona – kënaqësia e madhe është me të vërtetë në duart tuaja! Ripenisikohet dhe pastrohet lehtë me pastrues lodrash dhe shpëlarje me ujë të ngrohtë. Vibrator gishti me stimulim të dyfishtë Gishti rrëshqet në boshtin kryesor Baza e lodrës përshtatet rehat në dorë 2 pika të dridhjeve të synuara Teksturat stimuluese në të dy majat e boshtit Fleksibël për të lëvizur me trupin tuaj 2 Motorë të fuqishëm të kontrolluar veçmas 8 shpejtësi dhe funksione vibruese për çdo motor Bërë nga silikoni i butë kremoz Detaj i bërë nga plastika e qëndrueshme ABS Paneli i kontrollit i përfunduar me Chrome Butonat dhe paneli ndriçojnë kur përdoren Lartësia: 5,32 inç / 13,5 cm Thellësia: 3,5 inç / 8,8 cm Gjerësia: 1,45 inç / 3,6 cm Gjatësia e futshme 4 inç / 10,1 cm Gjerësia e futshme 1,25 inç / 3,1 cm I papërshkueshëm nga uji dhe i zhytur Pa ftalate dhe lateks I ripenisikueshëm, i përfshirë kabllo USB

Availability: Në gjëndje SKU: 840625 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bëjini vetes një dorë fituese me këtë atmosferë me dy motorë që rrëshqet mbi gishtin tuaj për t’i dhënë kohës së lojës solo një avantazh vibrues. Përkëdheli dy pika të nxehta në të njëjtën kohë me boshtin e gishtit masazhues që jep dridhje të fuqishme të brendshme dhe boshtin e fuqishëm klitoral të dedikuar për zonën tuaj kryesore erogjene. Çdo motor funksionon në mënyrë të pavarur, duke rrotulluar deri në 8 shpejtësi dhe funksionon, edhe nën ujë, pasi kjo lodër është plotësisht e zhytur. Me fleksibilitet për të lëvizur me trupin tuaj dhe një dorezë ergonomike që ju lejon të përdorni me lehtësi panelin e kontrollit me 2 butona – kënaqësia e madhe është me të vërtetë në duart tuaja! Ripenisikohet dhe pastrohet lehtë me pastrues lodrash dhe shpëlarje me ujë të ngrohtë. Vibrator gishti me stimulim të dyfishtë Gishti rrëshqet në boshtin kryesor Baza e lodrës përshtatet rehat në dorë 2 pika të dridhjeve të synuara Teksturat stimuluese në të dy majat e boshtit Fleksibël për të lëvizur me trupin tuaj 2 Motorë të fuqishëm të kontrolluar veçmas 8 shpejtësi dhe funksione vibruese për çdo motor Bërë nga silikoni i butë kremoz Detaj i bërë nga plastika e qëndrueshme ABS Paneli i kontrollit i përfunduar me Chrome Butonat dhe paneli ndriçojnë kur përdoren Lartësia: 5,32 inç / 13,5 cm Thellësia: 3,5 inç / 8,8 cm Gjerësia: 1,45 inç / 3,6 cm Gjatësia e futshme 4 inç / 10,1 cm Gjerësia e futshme 1,25 inç / 3,1 cm I papërshkueshëm nga uji dhe i zhytur Pa ftalate dhe lateks I ripenisikueshëm, i përfshirë kabllo USB

Vibrator gishti Evolved

7,070 LEK

In stock