Vibrator gishti

2,400 LEK

Me një vibrator gishti si ky, ju mund të stimuloni pikën G dhe klitorin në të njëjtën kohë. Falë silikonit fleksibël, vibruesi përshtatet me çdo gisht. Lëkundësi në këtë vibrator gishti mund të ndizet dhe fiket me një shtypje të thjeshtë të butonit. Lodra nuk është plotësisht e papërshkueshme nga uji, por mund të trajtojë një spërkatje. Pastrohet lehtë pas përdorimit me ujë të ngrohtë dhe pastrues lodrash.

Availability: Në gjendje SKU: ET800BLK Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me një vibrator gishti si ky, ju mund të stimuloni pikën G dhe klitorin në të njëjtën kohë. Falë silikonit fleksibël, vibruesi përshtatet me çdo gisht. Lëkundësi në këtë vibrator gishti mund të ndizet dhe fiket me një shtypje të thjeshtë të butonit. Lodra nuk është plotësisht e papërshkueshme nga uji, por mund të trajtojë një spërkatje. Pastrohet lehtë pas përdorimit me ujë të ngrohtë dhe pastrues lodrash.

Vibrator gishti

2,400 LEK

In stock