Vibrator Anal dhe Unaze Penisi HUEMAN

8,700 LEK

Ky vibrator elegant anal me unazë penisi nga koleksioni Hueman është një domosdoshmëri për çdo mashkull. Si boshti i vibratorit ashtu edhe stimuluesi i unazes kanë formë të rrumbullakët dhe kanë zgjatime stimuluese.

Availability: Vjen së shpejti SKU: HUE010 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator elegant anal me unazë penisi nga koleksioni Hueman është një domosdoshmëri për çdo mashkull. Si boshti i vibratorit ashtu edhe stimuluesi i unazes kanë formë të rrumbullakët dhe kanë zgjatime stimuluese.

Vibrator Anal dhe Unaze Penisi HUEMAN

8,700 LEK

Out of stock