-30%

Tanga me vibrim

6,860 LEK

Këto tanga vibruese nga koleksioni PantyRebel është bërë nga pëlhura e butë dhe elastike që ndihet komode dhe siguron një përshtatje të mirë. Tangoja ka një ndarje në të cilën vendoset pikërisht vendosësi në vibrator. Ky vibrator ka 12 cilësime të ndryshme dridhjesh që mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela.

Availability: Në gjendje SKU: PR004 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Këto tanga vibruese nga koleksioni PantyRebel është bërë nga pëlhura e butë dhe elastike që ndihet komode dhe siguron një përshtatje të mirë. Tangoja ka një ndarje në të cilën vendoset pikërisht vendosësi në vibrator. Ky vibrator ka 12 cilësime të ndryshme dridhjesh që mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela.

Tanga me vibrim

6,860 LEK

In stock