Set prangash duar & kembe

4,500 LEK

Ky grup i prangave të mbushura dhe prangave të kyçit të këmbës mund të vishen në pjesën e përparme kur partneri juaj ulet ose në pjesën e pasme kur ata janë në këmbë. Kufizuesit mund të lidhen gjithashtu me unazën në mes të rripit të lidhjes të gjatë 43 cm, për ata që pëlqejnë pak më shumë larmi… Manshetat kanë elemente fiksimi të fiksimit. E zezë Materiali: polipropilen, metal (i kromuar).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05072530000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky grup i prangave të mbushura dhe prangave të kyçit të këmbës mund të vishen në pjesën e përparme kur partneri juaj ulet ose në pjesën e pasme kur ata janë në këmbë. Kufizuesit mund të lidhen gjithashtu me unazën në mes të rripit të lidhjes të gjatë 43 cm, për ata që pëlqejnë pak më shumë larmi… Manshetat kanë elemente fiksimi të fiksimit. E zezë Materiali: polipropilen, metal (i kromuar).

Set prangash duar & kembe

4,500 LEK

Out of stock