Plu anal Inflatable Vibrating

4,600 LEK

Një plug vibrator e fryrë me 7 mënyra të ndryshme vibrimi dhe një telekomandë në një tel. Me një top pompë për inflacion të lehtë dhe një valvul dalës për të lënë ajrin përsëri. Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 2 x AAA. Pllaka me gjatësi të plotë 12,2 cm, gjatësia e futjes 10,4 cm, 8 2,8-4 cm. gjatësia e kabllove afërsisht. 85 cm. Silikoni, PVC, ABS.

Availability: Në gjendje SKU: 05964340000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një plug vibrator e fryrë me 7 mënyra të ndryshme vibrimi dhe një telekomandë në një tel. Me një top pompë për inflacion të lehtë dhe një valvul dalës për të lënë ajrin përsëri. Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 2 x AAA. Pllaka me gjatësi të plotë 12,2 cm, gjatësia e futjes 10,4 cm, 8 2,8-4 cm. gjatësia e kabllove afërsisht. 85 cm. Silikoni, PVC, ABS.

Plu anal Inflatable Vibrating

4,600 LEK

In stock