Set Fetish Secret Pleasure Chest – Red Fantasy

Set Fetish Secret Pleasure Chest – Red Fantasy

7,220 LEK

Trajtojeni veten dhe partnerin tuaj në këtë set emocionues BDSM. Në këtë set prej 8 pjesësh do të gjeni produkte të ndryshme skllavërie dhe S&M për një natë drithëruese në dhomën e gjumit. Ky set është shumë i përshtatshëm për çiftet që janë të interesuar për BDSM, por nuk kanë ende shumë përvojë me të. Kutia përbëhet nga një litar skllavërie (5 metra), një kapëse topash, pranga, një maskë sysh, një vozis, një fshikullues, një jakë me kapëse zinxhiri dhe thithkash. Prangat, si dhe jakën dhe topin janë të rregullueshme.

Availability: ● Në gjendje SKU: LBX401 Kategori: ,

Përshkrim

Trajtojeni veten dhe partnerin tuaj në këtë set emocionues BDSM. Në këtë set prej 8 pjesësh do të gjeni produkte të ndryshme skllavërie dhe S&M për një natë drithëruese në dhomën e gjumit. Ky set është shumë i përshtatshëm për çiftet që janë të interesuar për BDSM, por nuk kanë ende shumë përvojë me të. Kutia përbëhet nga një litar skllavërie (5 metra), një kapëse topash, pranga, një maskë sysh, një vozis, një fshikullues, një jakë me kapëse zinxhiri dhe thithkash. Prangat, si dhe jakën dhe topin janë të rregullueshme.

You've just added this product to the cart: