Plug anal Adventures M

2,100 LEK

Për këdo që kërkon të eksplorojë ndjesi të reja anale vetëm ose me një partner! Aventurat Anal ofrojnë shumë mundësi për të zgjedhur. Pllaka Anale Themelore përmban një majë të ngushtë që e bën të lehtë futjen dhe qafa e ngushtë e mban atë fort në vend. E përkryer për të shtuar ndjesi të reja Forma e ngushtuar është e lehtë për tu futur PVC e lëmuar me bazë spirancë të rehatshme E prodhuar nga PVC, nuk përmban phthalates, parrafins ose latex Gjatësia 4.75 inç / 12 cm Gjatësia e futur 4.25 inç / 10,8 cm Gjerësia 1.5 inç / 3.8 cm
Availability: Në gjendje SKU: 331613 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për këdo që kërkon të eksplorojë ndjesi të reja anale vetëm ose me një partner! Aventurat Anal ofrojnë shumë mundësi për të zgjedhur. Pllaka Anale Themelore përmban një majë të ngushtë që e bën të lehtë futjen dhe qafa e ngushtë e mban atë fort në vend. E përkryer për të shtuar ndjesi të reja Forma e ngushtuar është e lehtë për tu futur PVC e lëmuar me bazë spirancë të rehatshme E prodhuar nga PVC, nuk përmban phthalates, parrafins ose latex Gjatësia 4.75 inç / 12 cm Gjatësia e futur 4.25 inç / 10,8 cm Gjerësia 1.5 inç / 3.8 cm

Plug anal Adventures M

2,100 LEK

In stock