Dildo Realiste Slim with Suction Cup 15.5 cm

2,900 LEK

RealRock është krijuar për t’ju lejuar të kënaqeni në maksimum. Një dildo e fortë dhe e butë në prekje, me pamje natyrale dhe me madhësinë e duhur. Në kombinim me venat realiste në bosht, duke dhënë stimulim shtesë nga brenda, ky është një dildo që nuk do ta harroni në komodinën tuaj.

Availability: Vjen së shpejti SKU: REA113FLE Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

RealRock është krijuar për t’ju lejuar të kënaqeni në maksimum. Një dildo e fortë dhe e butë në prekje, me pamje natyrale dhe me madhësinë e duhur. Në kombinim me venat realiste në bosht, duke dhënë stimulim shtesë nga brenda, ky është një dildo që nuk do ta harroni në komodinën tuaj. Kjo dildo realiste ka një kthesë të lehtë, gjë që e bën atë ideal për stimulimin e pikës g. Modeli i hollë është një model i bukur më i dobët, që do të lehtësojë futjen. E përkryer për fillestarët! Ngjyrat dhe syri i formësuar janë detajet që e bëjnë përdorimin e kësaj dildo kaq të gjallë. Kupa e thithjes lejon përdorim të fortë pa duar (në një sipërfaqe të lëmuar) dhe gjithashtu ofron mundësinë e përdorimit të këtij RealRock në parzmore. Me gjithë këto opsione, do të keni një orgazmë shpërthyese që nuk do t’i mungojë asgjë.

Dildo Realiste Slim with Suction Cup 15.5 cm

2,900 LEK

Out of stock