Dildo King Cock 6

5,600 LEK

Një dildo lidhëse, realiste!
Dildo realiste me glans, vena dhe testikuj të theksuar. Kupa e thithjes bën të mundur kënaqësinë pa duar. Dildo është gjithashtu i pajtueshëm me rrip.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05469500000 Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Një dildo lidhëse, realiste!
Dildo realiste me glans, vena dhe testikuj të theksuar. Kupa e thithjes bën të mundur kënaqësinë pa duar. Dildo është gjithashtu i pajtueshëm me rrip.

Gjatësia e plotë 15,2 cm, gjatësia e futjes 12 cm, Ø 3,8 cm. PVC.

  • Dildo realiste
  • Glans, venat dhe testikujt e theksuar
  • Me një filxhan thithës, i pajtueshëm me rrip

Dildo King Cock 6

5,600 LEK

Out of stock