-25%

Vibrator Senzi

4,650 LEK

Vibratori Senzi është një vibrator i modeluar bukur, të cilin mund ta përdorni për stimulimin e pikës në të gjitha pikat tuaja më të ndjeshme. Është i pajisur me 12 cilësime të dridhjeve, të cilat vendosen lehtë me butonin e shtypjes në dorezë. Dridhësi përfshin një kuti luksoze për ruajtje, kështu që ju mund ta ruani në mënyrë të sigurt lodrën tuaj. Kjo gjithashtu bën të mundur mbajtjen diskrete të vibratorit me vete në çantë. Vibratori Senzi është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, kështu që mund ta merrni edhe me vete në dush ose banjë. Pastroni lodrën pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash ose sapun të butë, antibakterial. Vibratori mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.
Availability: Në gjëndje SKU: SEN001PUR Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori Senzi është një vibrator i modeluar bukur, të cilin mund ta përdorni për stimulimin e pikës në të gjitha pikat tuaja më të ndjeshme. Është i pajisur me 12 cilësime të dridhjeve, të cilat vendosen lehtë me butonin e shtypjes në dorezë. Dridhësi përfshin një kuti luksoze për ruajtje, kështu që ju mund ta ruani në mënyrë të sigurt lodrën tuaj. Kjo gjithashtu bën të mundur mbajtjen diskrete të vibratorit me vete në çantë. Vibratori Senzi është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, kështu që mund ta merrni edhe me vete në dush ose banjë. Pastroni lodrën pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash ose sapun të butë, antibakterial. Vibratori mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Vibrator Senzi

4,650 LEK

In stock