Mëngë Penisi & Masturbator

4,800 LEK

Zgjatues penisi dhe masturbator në një!
Kjo kopje realiste e një penisi me glans të mëdha të fryra funksionon si një mëngë të dobishm ose si një zgjatje penisi që e bën atë më të gjatë dhe më të trashë.
Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 13 cm, e jashtme Ø 4.2-5 cm, e brendshme Ø 1 cm, tejet fleksibël. Materiali i ngjashëm me lëkurën: Lëkura natyrore (TPE).

Availability: Në gjendje SKU: 05348200000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjatues penisi dhe masturbator në një!
Kjo kopje realiste e një penisi me glans të mëdha të fryra funksionon si një mëngë të dobishm ose si një zgjatje penisi që e bën atë më të gjatë dhe më të trashë.
Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 13 cm, e jashtme Ø 4.2-5 cm, e brendshme Ø 1 cm, tejet fleksibël. Materiali i ngjashëm me lëkurën: Lëkura natyrore (TPE).

Mëngë Penisi & Masturbator

4,800 LEK

In stock