Dildo Realistic Dr.Skin Mocha

4,300 LEK

Mjeku është brenda! Dr Skin 9.5 Inch Cock është krijuar për të përmbushur të gjitha fantazitë tuaja të madhësisë! Ky dildo i gjatë dhe i trashë ka të gjitha venat dhe strukturat e gdhendura të një gjeli të vërtetë. E ndërtuar me një filxhan thithës të fuqishëm, ju mund ta ngjisni Dridhin Dr. Skin 9.5 Inch në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë solo, ose ta lidhni me parzmore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-26817 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mjeku është brenda! Dr Skin 9.5 Inch Cock është krijuar për të përmbushur të gjitha fantazitë tuaja të madhësisë! Ky dildo i gjatë dhe i trashë ka të gjitha venat dhe strukturat e gdhendura të një gjeli të vërtetë. E ndërtuar me një filxhan thithës të fuqishëm, ju mund ta ngjisni Dridhin Dr. Skin 9.5 Inch në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë solo, ose ta lidhni me parzmore.

Dildo Realistic Dr.Skin Mocha

4,300 LEK

Out of stock