Dildo Double Trouble King Cock

4,900 LEK

Dildo transparente e dyfishtë, Medium Double Trouble nga King Cock Clear, është në formë penisi me vena dhe glas të theksuar në çdo skaj. Mund të përdoret në të dy skajet dhe është jashtëzakonisht fleksibël në të gjitha drejtimet.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05476200000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo e dyfishtë transparente
Forma e penisit me vena të theksuara
Glans i fryrë në të dy skajet
Shumë i përkulur dhe fleksibël
Të dy skajet mund të përdoren
TPE e butë prej kadifeje
Lodra për variacione të panumërta argëtimi!

Dildo transparente e dyfishtë, Medium Double Trouble nga King Cock Clear, është në formë penisi me vena dhe glas të theksuar në çdo skaj. Mund të përdoret në të dy skajet dhe është jashtëzakonisht fleksibël në të gjitha drejtimet. Kjo do të thotë që Problemi i Dyfishtë mund të përdoret për të gjitha llojet e kënaqësive: vaginale dhe/ose anale – vetëm ose me partnerin. Bërë nga TPE i butë prej kadifeje, por bukur i fortë dhe fleksibël në të njëjtën kohë – kjo do të thotë se është e lehtë për t’u futur dhe rrëshqitje pothuajse vetë.

Gjatësia totale 33 cm, Ø 2,3 cm–4 cm. Pesha 200g. TPE.

Dildo Double Trouble King Cock

4,900 LEK

Out of stock