Zgjatues Penisi CHRYSTAL SKIN Vibration

3,700 LEK

Zgjatues penisi ngjyre transparent, me vibrime dhe ngacmues klitori.
Materiali: Tpe
Diametri: 5 cm;
Gjatesia: 23 cm;
Baterite: e perfshira;

Availability: Vjen së shpejti SKU: 00802190 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjatues penisi ngjyre transparent, me vibrime dhe ngacmues klitori.
Materiali: Tpe
Diametri: 5 cm;
Gjatesia: 23 cm;
Baterite: e perfshira;

Zgjatues Penisi CHRYSTAL SKIN Vibration

3,700 LEK

Out of stock