Vibrator Share PRO Grey

19,500 LEK

E lakuar për veshje të sigurt pa parzmore, Dridhjet e zhurmshme udhëtojnë në bosht, Mentesha e rregullueshme parandalon rrëshqitjen, Forma për stimulimin e pikës G, klitës dhe prostatës.

Availability: Në gjendje SKU: 26300 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

SHTRIRJE TË FORTA, DYFISH ARGËTIMIN

  • E lakuar për veshje të sigurt pa parzmore
  • Dridhjet e zhurmshme udhëtojnë në bosht
  • Mentesha e rregullueshme parandalon rrëshqitjen
  • Forma për stimulimin e pikës G, klitës dhe prostatës

I PAPËRSHKUESHEM NGA UJI

MATERIALE TË SIGURT PËR TRUPIN

3 SHPEJTËSI + 5 MODELE

ANAL I SIGURT

NJË STANDARD I RI PËR DILDO TË DYFISH 

Me SHARE VIBE PRO, ne kemi riimagjinuar dildon vibruese të dyfishtë. Dizajni i saj është i balancuar mirë dhe i lehtë për t’u mbajtur nga muskujt e legenit, kështu që lodra mund të përdoret me ose pa parzmore. Ndërsa fundi më i shkurtër vishet në mënyrë vaginale, boshti i gjatë dhe i trashë stimulon ose pikën G ose prostatën. Ndihet e pabesueshme për të dy partnerët dhe të çon në orgazma FANTASTIKE.

SHARE VIBE PRO përmban një motor të zhurmshëm, dridhjet e forta të të cilit përshkojnë të gjithë boshtin. Më mirë akoma, ka një dizajn elegant, të përjetshëm dhe materiale me cilësi të lartë, miqësore me trupin.

MËNYRAT PËR TË LUAJ ME BIG BOSS

Drejt orgazmave vaginale

Për personat me klimë, futja e MISS BI në jetën seksuale mund të sensibilizojë më shumë mbaresa nervore, për orgazma më të plota tani dhe më vonë.

Thjesht shtrihuni prapa

MISS BI përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e trupit, nga shtrirja e gjerë e klitës deri te kurba e pikës G, deri te baza me nënbarkëz të kënaqshme.

Një aventurë e ngjashme
Boshti mund të futet, ndërsa vibi i fuqishëm i klitës vendoset kundër perineumit.

PRAPA DIZAJNIT

Fundi i shkurtër i SHARE VIBE PRO ka një dizajn të spikatur. Forma e saj është perfekte për t’i mbajtur muskujt e legenit.

Pse është kjo kaq e rëndësishme? Shpesh është e vështirë ose e pamundur për dhënësin të mbajë një dildo të dyfishtë duke përdorur vetëm muskujt e tyre vaginalë. Shumica e modeleve rrëshqasin sepse janë të dizajnuara keq.

SHARE VIBE PRO e zgjidh këtë problem. Kur futet në mënyrë vaginale, fundi i shkurtër i lodrës mbështetet në kockën pubike, duke e bërë të lehtë për muskujt perineal që ta mbajnë lodrën – edhe pa parzmore! Çiftet mund të afrohen më shumë se kurrë dhe të kënaqin njëri-tjetrin me çdo shtytje.

UNBOXING: SHARE VIBE PRO
ÇFARË KA BRENDA

Me blerjen e vibratorit të dyfishtë SHARE VIBE PRO, klienti juaj merr një lodër seksi të gjithanshme për aventura të këndshme. Përveç lodrës në ngjyrën e zgjedhjes së tyre, klienti juaj do të marrë gjithashtu një kabllo penisikimi USB dhe një broshurë frymëzuese me të gjitha informacionet e rëndësishme rreth SHARE VIBE PRO. Përfshirja e ideve të mëtejshme të lojës në detaje dhe një lojë seksi “Flirt or Dare” për një ngrohje për dy.

Vibrator Share PRO Grey

19,500 LEK

In stock