Vibrator Pillow Talk Sassy blu

Vibrator Pillow Talk Sassy blu

8,510 LEK

Ky vibrator me të vërtetë ka gjithçka që dëshiron zemra e një gruaje: një ngjyrë e shkëlqyeshme, kthesa të bukura, një sipërfaqe e butë, pak shkëlqim dhe dridhje të forta. Gjatësia 20 cm, Ø 3.8 cm.

Availability: Out of stock SKU: 05923580000 Categories: ,

Description

Ky vibrator me të vërtetë ka gjithçka që dëshiron zemra e një gruaje: një ngjyrë e shkëlqyeshme, kthesa të bukura, një sipërfaqe e butë, pak shkëlqim dhe dridhje të forta. Gjatësia 20 cm, Ø 3.8 cm.

You've just added this product to the cart:

Open chat