-10%

Topa me vibrim Vibrating LoveBalls Smile

6,750 LEK

Vibrime të fuqishme – e rregullueshme lehtësisht nëpërmjet telekomandës! Me një rrip të dyfishtë tërheqës elastik dhe 10 mënyra dridhjeje. Mund të kontrollohet me shtypje të një butoni ose nëpërmjet telekomandës. Përfshin një fish USB. Gjatësia e plotë 16.4 cm (përfshirë rripin e tërheqjes), gjatësia e topa 8.9 cm, Ø 1.5-3.3 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Availability: Në gjendje SKU: 05939230000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrime të fuqishme – e rregullueshme lehtësisht nëpërmjet telekomandës! Me një rrip të dyfishtë tërheqës elastik dhe 10 mënyra dridhjeje. Mund të kontrollohet me shtypje të një butoni ose nëpërmjet telekomandës. Përfshin një fish USB. Gjatësia e plotë 16.4 cm (përfshirë rripin e tërheqjes), gjatësia e topa 8.9 cm, Ø 1.5-3.3 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Topa me vibrim Vibrating LoveBalls Smile

Topa me vibrim Vibrating LoveBalls Smile

6,750 LEK

In stock