Vibrator Couple

6,200 LEK

Fundi i ngurtë futet në vaginë dhe fundi fleksibël shtrihet në klitoris ose futet në anus. Burri mund ta fusë atë në mënyrë që fundi i ngurtë të jetë brenda anusit dhe fundi fleksibël mund të stimulojë perineumin – kjo do të thotë që ky vibrator është perfekt edhe për çiftet homoseksuale. Penisi thjesht mund të rrëshqasë duke shijuar pikat dhe dridhjet ndërsa bën kështu. Të dy motorët e fortë kanë 10 mënyra vibrimi që stimulojnë intensivisht të dy partnerët. Përfshin një kabëll USB. Gjatësia e plotë 13.1 cm, gjatësia e futjes së skajit të gjatë 11 cm, gjatësia e futjes së skajit të shkurtër 6 cm, Ø 2.8 cm. Silikoni, UP.

Availability: Në gjëndje SKU: 05972950000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Fundi i ngurtë futet në vaginë dhe fundi fleksibël shtrihet në klitoris ose futet në anus. Burri mund ta fusë atë në mënyrë që fundi i ngurtë të jetë brenda anusit dhe fundi fleksibël mund të stimulojë perineumin – kjo do të thotë që ky vibrator është perfekt edhe për çiftet homoseksuale. Penisi thjesht mund të rrëshqasë duke shijuar pikat dhe dridhjet ndërsa bën kështu. Të dy motorët e fortë kanë 10 mënyra vibrimi që stimulojnë intensivisht të dy partnerët. Përfshin një kabëll USB. Gjatësia e plotë 13.1 cm, gjatësia e futjes së skajit të gjatë 11 cm, gjatësia e futjes së skajit të shkurtër 6 cm, Ø 2.8 cm. Silikoni, UP.

Vibrator Couple

6,200 LEK

In stock