Strap-on King Cock 7”

9,900 LEK

Ky rrip praktik vjen me një dildo realiste, estetike që mund të hiqet dhe të përdoret më vete. Glanet dhe venat e theksuara janë jashtëzakonisht të ngjashme me jetën dhe janë perfekte për veprim të nxehtë ose dashuri lezbike. Parzmore është e rregullueshme dhe ka 3 unaza që do të thotë se është e mundur të përdorni dildo të tjera ose ndoshta edhe vibratorë me këtë parzmore të fortë. Gjatësia e plotë 20 cm, gjatësia e futjes 17,8 cm, Ø 4,1 cm, perimetri i hip 132 cm. PVC, poliamide, poliklorid, silikon, metal.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05423260000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky rrip praktik vjen me një dildo realiste, estetike që mund të hiqet dhe të përdoret më vete. Glanet dhe venat e theksuara janë jashtëzakonisht të ngjashme me jetën dhe janë perfekte për veprim të nxehtë ose dashuri lezbike. Parzmore është e rregullueshme dhe ka 3 unaza që do të thotë se është e mundur të përdorni dildo të tjera ose ndoshta edhe vibratorë me këtë parzmore të fortë. Gjatësia e plotë 20 cm, gjatësia e futjes 17,8 cm, Ø 4,1 cm, perimetri i hip 132 cm. PVC, poliamide, poliklorid, silikon, metal.

Strap-on King Cock 7”

9,900 LEK

Out of stock