-30%

Fetish Pink Zenn Complete Beginners

3,780 LEK

Ky komplet 10-pjesësh i kompletuar robërie përbëhet nga lodra të ndryshme BDSM për të dhe për të. Prangat kanë një rreshtim luksoz dhe të butë. Praktikoni aftësitë tuaja të lidhjes dhe merrni kontrollin me litarin e skllavërisë me cilësi të lartë. Kapaku i topit ka vrima ventiluese dhe është i rregullueshëm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 130213 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky komplet 10-pjesësh i kompletuar robërie përbëhet nga lodra të ndryshme BDSM për të dhe për të. Prangat kanë një rreshtim luksoz dhe të butë. Praktikoni aftësitë tuaja të lidhjes dhe merrni kontrollin me litarin e skllavërisë me cilësi të lartë. Kapaku i topit ka vrima ventiluese dhe është i rregullueshëm. Jaka, prangat dhe prangat e kyçit të këmbës janë gjithashtu të rregullueshme dhe kanë unaza, të cilat mund të përdoren për të ngjitur pesha, grepa dhe litarë. Ky grup i mrekullueshëm është krijuar posaçërisht për të futur partnerët në botën e mrekullueshme të lojës së robërisë! Materiali: Lëkurë artificiale.

Përmasat: Grup i fortë plastik Ø 45 mm, bishtat e kamxhikut 140 mm, gjatësia e brezit 980 mm. Pesha totale 447 g.

Fetish Pink Zenn Complete Beginners

3,780 LEK

Out of stock