Egg vibration Goddess Collection

9,000 LEK

Vezë vibruese me telekomandë 7 ritme vibrimi, 3 shpejtësi vibrimi Lidhja e fortë e tërheqjes Telekomanda ka një shtrirje prej 10 metrash I papërshkueshëm nga uji IPX7 USB-rimbushëse me kabllo USB-pin të përfshirë Bërë nga silikoni dhe ABS me veshje PU Koha e penisikimit 3 orë Përdorni kohën 1 orë

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21803 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vezë vibruese me telekomandë 7 ritme vibrimi, 3 shpejtësi vibrimi Lidhja e fortë e tërheqjes Telekomanda ka një shtrirje prej 10 metrash I papërshkueshëm nga uji IPX7 USB-rimbushëse me kabllo USB-pin të përfshirë Bërë nga silikoni dhe ABS me veshje PU Koha e penisikimit 3 orë Përdorni kohën 1 orë

Egg vibration Goddess Collection

9,000 LEK

Out of stock