Dildo Realiste 15 cm

2,100 LEK

Ky model REALROCK CRYSTAL CLEAR është projektuar me topa realistë për një përvojë të zgjeruar të gjallë. Të gjitha vijnë me një filxhan thithës të fortë, në mënyrë që ta ngjitni në pothuajse çdo sipërfaqe të lëmuar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: REA090TRA Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky model REALROCK CRYSTAL CLEAR është projektuar me topa realistë për një përvojë të zgjeruar të gjallë. Të gjitha vijnë me një filxhan thithës të fortë, në mënyrë që ta ngjitni në pothuajse çdo sipërfaqe të lëmuar. Të gjitha janë të sigurta për trupin dhe jo poroze, gjë që i bën ato të pastrohen lehtë dhe u jep atyre një qëndrueshmëri më të gjatë. Ky model me topa është 17 cm (6.7″) i gjatë duke përfshirë filxhanin e thithjes, ka një gjatësi të futshme prej 12.5 cm (4.7″) dhe ka një perimetër 3.1 cm (1.2″).

Dildo Realiste 15 cm

2,100 LEK

Out of stock