Vibrator VOLITA

4,400 LEK

Merrni orgazma të fuqishme me vete kudo që të shkoni, me VOLITA-n! Versioni mini i vibratorit tonë VOLTA ka të njëjtat këshilla valëvitëse që rritin zgjimin tuaj dhe përforcojnë forcën e dridhjeve.

Availability: Në gjendje SKU: 18706 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Merrni orgazma të fuqishme me vete kudo që të shkoni, me VOLITA-n!

ÇFARË E BËN TË VEÇANTË KËTË VIBRATOR TË VOGËL CLIT?
Versioni mini i vibratorit tonë VOLTA ka të njëjtat këshilla valëvitëse që rritin zgjimin tuaj dhe përforcojnë forcën e dridhjeve. Vendoseni atë në të dyja anët e klitës për ta rrethuar me ndjesi, drejtojeni përgjatë boshtit për një fërkim më të mirë, rrëshqiteni midis trupave tuaj dhe më shumë! Kjo lodër me bateri me një shpejtësi është një vibrator i parë i shkëlqyeshëm, mjet për lojën më të mirë të çifteve ose udhëtime thelbësore.

ÇFARË POSHTË ME KËSHILLAT?
Nuk ka asgjë më të mirë se një lëvizje e qëndrueshme kundër klitës për t’ju dërguar mbi buzë! Dridhja e këtij vibratori të vogël të klitës i bën majat e tij të lëkunden në mënyrë ritmike kundër pikave tuaja të ndjeshme, duke rritur rrjedhjen e gjakut dhe zgjimin, dhe lëvizja e tyre e bën dridhjen të ndjehet edhe më e fortë!

UNË JAM MBI ÇMIMIN E PËRBALLUESHËM, POR A DO TË THOTË KJO QË ËSHTË CILËSISË MË TË ULËT?
Ne nuk do ta bënim këtë me ju! VOLITA është bërë me të njëjtat materiale të cilësisë së lartë, të sigurta për trupin dhe të njëjtën inxhinieri gjermane si të gjitha lodrat FUN FACTORY, me një dizajn të zbutur, një shpejtësi të fortë dhe një çmim të nivelit fillestar.

Nëse jeni duke kërkuar për një lodër super të fuqishme, me shumë shpejtësi me të njëjtat këshilla trokitjeje, shikoni VOLTA.

Vibrator VOLITA

4,400 LEK

In stock