Set Strap-on me vibrim

6,800 LEK

Për ndryshimin e gëzueshëm në udhëheqje! Rrip me dildo dhe vibrobullet të lëvizshëm. Për argëtim të pakufizuar dhe përmbushje të ëndrrave të lezbikeve. Stimulimi i dildos të valëzuar me filxhan thithës – gjithashtu mund të luhet vetëm dhe madje edhe pa duar. Futet në një brez në rripin e përparmë me ndihmën e unazës dhe butonave shtytës – çdo dildo / vibrator tjetër me një filxhan thithës gjithashtu mund të futet në rrip. Vibrobulleti i mbyllur gjithashtu mund të vendoset në pjesën e përparme të rripit për stimulim shpimi gjilpërash shtesë. Rripi është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje pa rrëshqitje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05529410000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Për ndryshimin e gëzueshëm në udhëheqje! Rrip me dildo dhe vibrobullet të lëvizshëm. Për argëtim të pakufizuar dhe përmbushje të ëndrrave të lezbikeve. Stimulimi i dildos të valëzuar me filxhan thithës – gjithashtu mund të luhet vetëm dhe madje edhe pa duar. Futet në një brez në rripin e përparmë me ndihmën e unazës dhe butonave shtytës – çdo dildo / vibrator tjetër me një filxhan thithës gjithashtu mund të futet në rrip. Vibrobulleti i mbyllur gjithashtu mund të vendoset në pjesën e përparme të rripit për stimulim shpimi gjilpërash shtesë. Rripi është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje pa rrëshqitje.

Set Strap-on me vibrim

6,800 LEK

Out of stock